We got you backupped!
12 maart 2019
You should Push a lot more
19 maart 2019

Geplaatst op 12 maart 2019 door Jacy Toetenel

Het is belangrijk dat uw website goed beveiligd is. Zekers als u dagelijks vele gebruikers informeert van nieuws. Helaas is het onderdeel ‘beveiliging’ voor veel bedrijven een lastig en ruim begrip. Termen zoals hackers, malware, (D)DoS-aanvallen zijn niet voor iedereen even bekend. Om deze reden is WordFence in het leven geroepen.

De voornaamste functies van Wordfence:

  • Scannen op malware en veiligheidsrisico’s
  • Scans van te voren inplannen
  • Alle hits en inlogpogingen registreren, inclusief ip-adres en land van herkomst
  • Bezoekers tegenhouden op basis van ip-adres of aantal connectie-/inlogpogingen
  • Snelheid verhogen door middel van caching met de Falcon Engine
  • Auteurs, redacteurs en beheerders verplichten om een sterk wachtwoord te gebruiken
  • Informatie verbergen zoals bestaande gebruikersnamenen WordPress versie

Hackers

Naast malware en geïnfecteerde bestanden is het ook erg belangrijk om de website te beschermen tegen ongeauthoriseerde toegang: Hackers. WordFence heeft een live traffic monitor. Het prettige aan deze monitor is dat een beheerder exact kan zien welke personen er op de website komen en nog belangrijker: proberen in te loggen. Wanneer blijkt dat er inlogpogingen zijn gedaan is het IP adres van deze ‘persoon’ met één druk op de knop geblokkeerd.

WordFence

Falcon Engine

Een recent toegevoegde functie van WordFence is de Falcon Engine. Dit is een caching systeem die de snelheid van de website, volgens de makers, tot maar liefst 50x kan verhogen. Ze beweren zelfs dat de Falcon Engine zo effectief is dat het downtime door een DDoS-aanval kan voorkomen.

Prijs voor WordFence

Klanten van Wordfence Premium ontvangen in realtime firewallregels, malwarehandtekeningen en kwaadwillende IP-updates. Wanneer je gewapend bent met de premium-versie van de Threat Defense Feed, biedt Wordfence Firewall de beste bescherming die beschikbaar is. Wordfence Scan maakt gebruik van dezelfde gepatenteerde feed en waarschuwt u snel als uw site is aangetast. De Wordfence Premium versie is inbegrepen in ieder abonnement bij Melange Design.

Wat kan Melange Design voor u betekenen op het gebied van beveiliging?

Wilt u meer weten over de bovenstaande diensten of heeft u een andere vraag naar aanleiding van dit artikel? Twijfel niet en neem contact met ons op. Stel uw vraag via info@melange-design.nl of bel via 0681150687