PWA de toekomst?
21 maart 2019
Uw eigen folder verspreiden
19 juni 2019
 

Wilt u een leuke schoolkalender in uw eigen huisstijl?

Speciaal voor CBS De Oranjerie, De Pr. Margrietschool en de Pr. Amaliaschool in Zoetermeer heb ik al eerder hun kalender mogen ontwerpen. Wilt u ook een leuke schoolkalender? Bent u op zoek naar een oplossing om ouders en kinderen meer te betrekken bij uw school? Wilt u belangrijke schoolevenementen meer onder de aandacht brengen? Wilt u uw ouders en leerlingen een mooie presentatie van uw school meegeven?

Dan is de schoolkalender-op-maat echt iets voor u.U kunt kiezen uit vele leuke achtergronden of uit de kleuren van logo. De kalender wordt geheel op maat vervaardigd zodat deze echt aansluit aan uw wensen. Naast uw evenementen agenda kunt u 10 foto's en uw logo inleveren. De kalender is dus voorzien van uw complete agenda en van leuke foto's van afgelopen jaar.

Bekijk hieronder voorbeelden.

U kunt de kalender in 2 formaten bestellen:
Klein: 30 x 84 cm
Groot: 42 x 119 cm

Een schoolkalender die voorzien is van de belangrijkste evenementen en die de leerlingen ook nog eens zelf kunnen gebruiken en zelf invullen. Deze schoolkalender zorgt voor betere communicatie en betrokkenheid bij leerlingen en ouders.