Website oranjerie.unicoz.nl
15 mei 2019
Ontwerp visitekaartjes HACO Naaldwijk
16 april 2018
parallax background

Website www.bredeschool.unicoz.nl

De organistatie van de Brede School was op zoek naar een oplossing waarbij ouders gemakkelijk hun kinderen kunnen inschrijven voor Brede School activiteiten.

Ieder schooljaar starten de activiteiten van de Brede School. Niet alleen voor de prinses Amaliaschool, maar ook voor de andere scholen van de UNICOZ. Ouders kregen een briefje mee naar huis waarbij alle activiteiten gepresenteerd werden. Ze konden daarna hun kinderen inschrijven per mail of soms per briefje wat teruggegeven werd aan de leerkracht. Dan belde ouders soms ook om hun kind af te melden omdat hij/zij toch niet kon. Een hoop werk waar een hoop uren in ging zitten. Speciaal hiervoor heb ik een website ontwikkeld waarbij ouders gemakkelijk alle beschikbare activiteiten kan opzoeken. Ouders kunnen gemakkelijk hun kinderen inschrijven voor de activiteiten en ontvangen direct een bevestiging. Helemaal super als je kan zien hoeveel plekken er nog over zijn want sommige workshops hebben maar plek voor een beperkt aantal kinderen. Het systeem werk volledig automatisch en zodra de workshop vol is kan er met éeén druk op de knop een leden lijst verzonden worden naar de organisator. Ben u ook op zoek naar een reserveringssysteem voor uw Bredeschool activiteiten? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Alle voordelen op een rij

Evenementen

Voeg evenementen of workshop toe voor een bepaalde tijd of de gehele dag

Deelnemers

Stel een maximum aantal deelnemers, het aantal plekken dat over is, is direct zichtbaar

Reservelijst

Bij het behalen van het maximum aantal deelnemers is het ook mogelijk op de reservelijst te komen. Reserve reserveringen worden automatisch gereserveerd zodra een deelnemer zich a meld en er een plek beschikbaar komt.

Responsive

Geschikt voor desktop computers en smartphones

Afbeelding

Voeg een sprekende foto van de workshop

Informatie

De workshop kan voorzien worden van alle informatie

Locatie

Maak gebruik van diverse locaties zodat deelnemers duidelijk zien waar ze moeten zijn

E-mail notificaties

Bij een reservering ontvangt de deelnemer direct een e-mail bevestiging. Verder kunnen herinneringen in gesteld worden en herinneringen voor Enquêtes.

Ben u ook op zoek naar een reserveringssysteem voor uw Bredeschool activiteiten? Wilt u een boekingssysteem waarbij deelnemers zich kunnen inschrijven? Wilt u tickets verkopen? Dit systeem is volledig aan te passen aan uw wensen. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

#Bookingssysteem #Reserveringssysteem #Reserveren #Booking #Bookings #Reservation #websitecreation #websitebuilding #bookingsystems #websiteadministration